ÇANAKKALE BAYRAMİÇ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR V. YUSUF KAYA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI.
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

           Takvimler 28 Eylül´ü gösterdiği zaman; başlayacak çalmaya okul zilleri, okula ilk defa gidenleri göreceğiz annesinin elinden sıkıca tutarak, yeniden göreceğiz okul önlerinde öğrencisini almak için bekleyen velilerimizi...

    Geçtiğimiz yıl depreme karşı dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kullanamadığımız okul binalarımız öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi olumsuz olarak etkilemiş, derslik sıkıntısı sebebiyle ikili öğretim uygulaması yaptığımız okullarımız olmuştu. Tatili döneminde bu okullarımızın inşaat işleri büyük ölçüde tamamlandı, yeni yılda en kısa sürede okullarımızın kendi binalarını kullanabileceğini ümit ediyorum.

    Geçtiğimiz yıl açtığımız destekleme ve yetiştirme kurslarına öğrencilerimizin ulaşımını sağlayan belediyemiz,  yaz tatilinde okullarımızın boyanması, bahçelerinin düzenlenmesi ve bakımı işlerine de yardımcı olarak,  eğitim-öğretime olan duyarlılığını bir kez daha gösterdi. Başkanımıza ve ekibine eğitim camiası olarak teşekkür ediyorum.

    Bu yıl 8. Sınıflar (Ortaokullar) için Cumhuriyet Ortaokulu´nda, 12. Sınıflar (Liseler)için Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi´nde ve mezun öğrenciler için Atatürk Anadolu Lisesi´nde öğrencilerimiz için "Öğretmenim bana yeter, okulum bana yeter." parolasıyla yetiştirme ve destekleme kursları açacağız. Açılan bu kurslarla başarı ortalamamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle geçen yıl bu kurslarda görev alarak katkılarını esirgemeyen ilçemizin eğitim öğretimde başarısının artmasında emekleri bulunan öğretmen ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına bir önceki yıla göre daha iyi koşullarda başlayacağız. Eğitim öğretimin sadece öğretmene bırakılamayacak kadar önemli bir iş olduğunun herkesçe kabul edildiği günümüzde, okul, aile ve çevre olarak hepimiz görev ve sorumluluklarımızın farkında ve bilincinde olmalıyız. Velilerimizin de eğitim öğretim konusunda desteklerinin ve duyarlılıklarının artarak devam edeceğine inanıyorum.

    Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz açısından sorunsuz bir şekilde geçeceğini ümit ediyor, eğitim öğretim hedefleri bakımından daha başarılı bir yıl geçireceğimiz inancını taşıyorum. Bu vesile ile Bayramiç halkının yaklaşan Kurban Bayramını kutlar, tüm velilerimize, öğrencilerimize ve eğitim-öğretim çalışanlarına yeni eğitim-öğretim yılında sağlık, mutluluk, ve başarılar dilerim.

 

 

Yusuf KAYA

Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdür V.

Kıbrıs Caddesi Hükümet Konağı Binası Kat 2 Bayramiç/Çanakkale - 02867731920

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.